Așa cum s-a hotărât în şedinţa Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România din luna septembrie a.c., când fost aprobat Planul de pregătire continuă a avocaţilor pentru perioada septembrie 2016 – septembrie 2017, în toamna acestui an, în cadrul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor urmează să debuteze cursurile de pregătire pentru dobândirea calității de administrator sau lichidator în insolvența persoanei fizice.

Menționăm că potrivit programei comune agreate la nivelul celor patru profesii implicate, formarea profesională pentru dobândirea calității de administrator cuprinde 10 teme, cu un parcurs de aproximativ 20 de ore în total, urmate de un examen de verificare a cunoștințelor.

Pe cale de consecință vă adresăm rugămintea ca până la data de 21 octombrie a.c. să comunicați la INPPA (email: [email protected], fax: 021/3301297) datele de contact (email și telefon) ale avocaților care doresc să urmeze aceste cursuri de pregătire.

În funcție de numărul de persoane comunicat urmează să fie decise costurile activității de pregătire, locurile unde acestea se vor desfășura precum și modalitatea de desfășurare a acestora.