Stimată doamnă/Stimate domnule Decan
Ne bucurăm să reluăm legătura cu dumneavoastră pentru a vă prezenta oportunitatea unei colaborări legată de două evenimente pe care le organizează Grupul Editorial Universul Juridic în lunile aprilie și mai. Conferințele pe care vi le propunem au ca tematică Dreptul Muncii și Dreptul Urbanismului.
Desfășurarea evenimentelor este coordonată de moderatori reprezentativi pentru fiecare domeniu abordat, precum și de speakeri recunoscuți ca experți în domeniile dumnealor de practică.

Conferința națională Dreptul Muncii „Ion Traian Ștefănescu”în data de 12 aprilie 2022, începând cu ora 10:00.

În cadrul Conferinței, care se va desfășura în format hibrid, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București și online, vor fi prezentate studii de specialitate din domeniul dreptului muncii, dreptului privat și dreptului public și va avea loc lansarea volumului omagial „In memoriam Ion Traian Ștefănescu – o carte prin care profesorul se întoarce”, ai cărui coordonatori sunt prof. univ. dr. Ioan Chelaru, prof. univ. dr. Brândușa Teleoacă Vartolomei și conf. univ. dr. Monica Gheorghe, volum pe care Editura Universul Juridic s-a străduit și a reușit să-l aducă publicului și să-l includă în prestigioasa colecție de lucrări dedicate marilor nume ale Dreptului românesc.