CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE DREPTUL CONCURENȚEI – „Concurența sub lupă. Premise de creștere a României”

Grupul editorial Universul Juridic, în colaborare cu Consiliul Concurenței, cu sprijinul Asociației Române de Dreptul Concurenței (ARCON) organizează marți, în data de 24 octombrie 2023, în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, etaj 3, din Str. Ion Ghica, nr. 4, București, Conferința Națională de Dreptul Concurenței, cu tema „Concurența sub lupă. Premise de creștere a României”.

Evenimentul își propune să servească drept forum de discuții obiective și aplicate asupra subiectelor care frământă mediul de afaceri din România.

Conferința va reuni vocile reprezentative din domeniu – reprezentanți de vârf din conducerea Consiliului Concurenței (autoritatea supremă din domeniu), din forul legislativ local și de la Comisia Europeană, decidenți din zona adminsitrației centrale, actuali și foști demnitari cu preocupări directe, reprezentanți ai profesiilor liberale, avocați specializați, consultanți independenți și jurnaliști consacrați ariei respective.

Conferința se va derula pe o durată de 4-5 ore și va fi transmisă și înregistrată în parametri tehnici profesionali pe Portalul Premium www.universuljuridic.ro, dar și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Coordonatorul științific al evenimentului este dl av. Valentin Mircea, fondator și Senior Partner al societății MIRCEA & ASOCIAȚII, ex-vicepreședinte al Consiliului Concurenței.